AEGEAN VIEW HOTEL

Görögország / Kréta (Heraklion) / Sfakaki Rethymno

Elhelyezkedés

 

Krétai fakultatív kirándulások 2023: letölthető innen

 

Spinalonga, Agios Nikolaos, BBQ – 1 NAPOS (Szombat)

A sziget északkeleti partján haladva érkezünk a festői Mirabello öbölbe, Agios Nikolaos városába, kikötőjébe. A csoport hajóra száll, a Kri-Kri sziget mellett elhajózva elsőként Spinalonga szigetére lépünk, ahol a 15. században, a velenceiek építettek egy nagyon impozáns erődöt, ahol a 19. században emberi  fájdalom és bánat honolt. Európában az utolsó leprás kolónia élt rajta 1957-ig. Azóta a sziget lakatlan, csendesen őrizve a  múltat. A sziget-túrát követően hajónkkal tovább utazunk egy kis csónakos öbölbe, Kolokitha félszigetre érkezünk, ahol kristálytiszta víz várja az odaérkezőket. Fürdés, napozás után egy barbecue, azaz grill ebédet szolgálnak fel a fedélzeten. Majd visszatérünk Agios Nikolaos városába, ahol szabadidő keretében ismerkedhetnek a várossal, kirakatokat nézegethetnek és megtekinthetik a Feneketlen tavat a városka szívében. Megfelelő létszám esetén magyar kísérővel indul a program.
Ár: 76 euró/felnőtt (belépőjegy külön fizetendő)

Santorini – hajókirándulás – 1 NAPOS

Egész napos mesés kirándulás a legendás „Atlantisra”. A varázslatos Santorini az összehasonlíthatatlanul szép vulkáni területével a Mediterrán szigetvilág legcsodálatosabb gyöngyszemének számít. Az egyedi látványt nyújtó, láva kőzetre épült, fehérre festett házak közül élvezhetjük a lélegzetelállítóan szép kilátást a végtelen Égei-tengerre és felfedezhetjük a sziget láva által megőrzött régészeti emlékeit, az ”Égei Pompeit”. Élvezze az utazást, miközben napozhat a hajó fedélzetén, az arcán érezheti a frissítő tengeri szellőt és tervezgetheti a következő különleges Görög sziget felfedezését.

Megfelelő létszám esetén magyar kísérővel indul a program.
Ár: kb. 186 euró/felnőtt; 93 euró/gyerek

 

 

 

 

 

 

 

Lovastúra a hegyekben – 1 NAPOS (Minden nap)

A program tartalmazza a transzfereket, tea-kávéfogyasztást, lovaglóleckét, kb. 2,5 óra lovaglást és lovas kocsizást, valamint tradicionális görög ebédet háziborral és rakival (előétel, saláta, főétel, gyümölcs).

Ár: kb. 70 euró/felnőtt; kb. 42 euró/gyerek

 

Lovaglás a naplementében (Minden nap)

Ár: kb. 75 euró/felnőtt

 

Jeep safari túra a krétai hegyekben – 1 NAPOS (Szerda és péntek)

Ideális kirándulás a szabadtári kalandokat kedvelők számára. Tapasztalt túravezetőkkel fedezhetik fel a krétai hegyek rejtett szépségeit és természeti kincseit: kanyonok, kristálytiszta víz, csodás kilátópontok és a turistatérképen nem szereplő titkos helyek. A poros utak megjárása és egy frissítő úszás után a program ebédet is tartalmaz. Javasoljuk, vigyen magával naptejet, kalapot és fürdőruhát.

Ár: kb. 96 euró/felnőtt

 

Water City – Vízi park (Minden nap)

Látogassa meg Görögország aqua parkjainak egy legnagyobbját. Itt kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a saját szórakozásukat: óriás csúszdák, lassú folyó, feketelyuk csúszda, hullámmedence, és még számos játék és lehetőség várja az idelátogatókat.
Ár: kb. 37,5 euró/felnőtt; kb. 23,5 euró/gyerek

 

Krétai est (Szerda és szombat)

Görög tradicionális, zenés, táncos est, vacsorával, Anopolis faluban.
Ár: kb. 48 euró/felnőtt

 

Fantasia katamarán (Minden nap)

4 órás katamarán hajókirándulás a tengeren.
Ár: kb. 96 euró/felnőtt

 

Fantasia Yachting (Mined nap)

Hajókirándulás késő délután, a naplementében.
Ár: kb. 75 euró/felnőtt

 

 

A kirándulások minimum létszámhoz kötöttek. Csecsemők részére a kirándulások ingyenesek (2 év alatt). A gyermek kedvezmény 2-12 éves korig vehető igénybe.  További információkért kérjük, forduljanak telepített idegenvezetőnkhöz, aki bármely kérdésben szívesen áll rendelkezésükre.
Az árak tájékoztató jellegűek. A programváltozás jogát fenntartjuk.

 

Az utazás részletei

Gyerek(ek) életkora

Odaút: -
Indulás:
Érkezés:

Visszaút: -
Indulás:
Érkezés:

ÖSSZESEN:


Részletek

Foglalás