Vélemények

Tisztelt Taurus Reisen iroda,

 

Hivatkozva a mai telefonbeszélgetésünkre, írásban is nyilatkozom Enikő idegenvezetőnkről, aki a 2 napos Szahara túrán velünk volt június utolsó hetében. A családommal 2 felnőtt gyerekkel és a férjemmel voltam a fakultatív programon, és Enikő fantasztikus volt. Mindvégig beszélt a buszúton, rengeteg adatot, szokást és életkörülményt taglalt nekünk az arab kultúráról és a történelemről. Ennyire nagy tudású és intelligens idegenvezetővel az egész életem során még nem találkoztam. 

Enikő egy földre szállt angyal, még a hőségben is nagyon türelmes, előzékeny és udvarias volt az összes utassal.

 

Nagyon büszkék lehetnek rá.

Szia. Gyöngyi. 

Tegnap sikeresen haza èrtünk ! 

Nagyon jól èreztük magunkat. Szèp volt a szálloda, kedvesek voltak a Pincèrek ès a Takarítók is . Ès természetesen az Animátirok is !! 

4 Èttememben volt lehetőség enni inni!! 

Ès a Tengerparti ètkező terasz ,hát Imádtam !! Ez volt az èn Kedvenc  helyem !! Kevesebb ètel választèk volt itt, de a tenger látványa ètkezès közben , leírhatatlan !! ❤️

Tengerparti szakasz is szèp volt !! 

Ès az idegen vezető Enikő, hát őt is imádtam. Látszik èrti a szakmáját ès végtelenül Kedves. 

Köszönöm a segítsègedet !!

Minden úgy volt ahogy mondtad !! 

Tunézia, 2022

Tisztelt Taurus Reisen Iroda!

Korábbi telefonhívásomra hivatkozva, az akkor elhangzottak szerint küldöm az utazásomról.

2016. október 14-21 közt az Önök szervezésében utaztam Tunéziába a TunisAir járatán.A repülőút kényelmes és kellemes volt oda-vissza.

Az EL MOURADI HAMMAMET YASMINE ***** szállodában szálltunk meg magyar utastársaimmal, kényelmes, szépen berendezett szobákban. Idegenvezetőnk, Bajkó Ildikó fogadott itt és tájékoztatott bennünket. Mindenkor és mindenben rendelkezésünkre állt, köszönet neki is!

A szálloda hatalmas, zárt udvarán gyermek foglalkoztató, nagy felnőtt- és gyermek fürdőmedencék, fedett uszodák, udvarra nyíló kis éttermek, üzletek szolgálták kényelmünket. A szálloda mögött található egy nagy bazár is. A szálloda nagy éttermében kifogástalan kiszolgálás, rendkívül sokféle, változatos étel között válogathattunk. Kiemelném a nyolcféle tésztaételt, a gyermekek kedvenc palacsintázóját, esténként a csokoládé szökőkutat, sokféle fagylaltot, finom süteményeket, mindenféle gyümölcsöt, zöldségféléket, nyersen és főzve, változatosan. 

A szállodától néhány percre (a hatalmas üvegajtó keresztül már láthattuk) a tengerpart selymes homokjával, napozóágyakkal várt bennünket.A tengeren őrhajók vigyázták a partokat. Általában nagy közbiztonság jellemző. 

A lakosok barátságosak, segítőkészek, ismerik a magyarokat. Saját nyelvükön kívül franciául, angolul, németül, oroszul beszélnek a szállodában. 

A fakultatív programok közül a 2 napos Szahara-szafárit választottam; jártunk a Csillagok háborúja (Baljós Árnyak) c. film egyik forgatási helyszínén a sivatagban, egy datolyatermelő ligetben, az Atlasz hegységben és a mellette fekvő oázisban. Csodálatos kirándulás volt!

Ebben a szállodában egészségügyi szükség esetén Magyarországról kirendelt ingyenes orvosi ellátás is biztosított volt.

Ez a nagyon kellemes egy hetes pihenés elérhető áron állt rendelkezésre.

Köszönettel, üdvözlettel.

Tunézia 2016. október

Az idegenvezető szuper volt, mert nem csak az iroda által promotált utakat ajánlotta, hanem elmondott néhány érdekesebb infót a helyi kultúráról, politikáról, viselkedésről, vallási szokásokról is, ráadásul mindezt az utólag megtanult (kiváló!) magyarságával tette meg:-)... szóval, pozitív élményeink vannak vele kapcsolatban is.

Törökország 2016. július

Kedves Kollégák!

Szeretnék visszajelezni kollégánk(V. É.) egyiptomi foglalásával kapcsolatban. Nagyon köszönjük a szervezést, nagyon jól érezték magukat családjával, valamennyi szolgáltatás igen jó volt, Pisti kollégátokat külön is említette. Mivel ez 50. születésnapi utazása volt, köszönjük, hogy emlékezetessé tettétek számára a kiváló szervezéssel!

Kedves Kriszta,

véget ért a nyaralásunk – nagy bánatunkra.  Nagyon jól éreztük magunkat, szép volt a szálloda, a törökök nagyon vendégszeretőek, nem volt semmilyen rossz tapasztalatunk.

Ki kell emeljem, hogy idegenvezetőnk Nagy Gergő nagyon jól tette a dolgát, nagyon szimpatikus volt, segített mindenben, megfelelő információkkal látott el.

Köszönet mindenért!

Tisztelt Utazási Iroda!

Csütörtökön jöttünk vissza az Önök által szervezett djerbai utazásból és nem bírtam magammal, hogy leírjam a pozitív észrevételeimet. Pedig nem vagyok írogatós fajta.

Röviden összefoglalva:

-          korrekt szervezés, rugalmas hozzáállás

-          kedves, gyors, megfelelő információáramlás

-          ár értéknek megfelelő szállás, ellátás

-          a kínálatnak megfelelő fakultatív programok

-          szuper idegenvezetés

-          jó parkolási lehetőség és gyors transzfer

-         

Külön kitérnék a djerbai idegenvezetőnkre, Balla Katalinra. A szokásos kötelező feladatain kívül, amit nagyon jól oldott meg, rengetet tanultunk Tunéziáról a segítségével. Két fakultatív programon kísért el bennünket. Ezekre a programokra felkészült, az utasokra maximálisan odafigyelt. Utazás közben végig ébren tartva figyelmünket folyamatosan ellátott bennünket érdekes információkkal. Megismerhettük Tunézia földrajzát, állatvilágát, vallását, politikai viszonyait / vasárnap volt a választás/, lakosságát, turisztikai látványosságát, stb. Úgy gondoljuk, hogy Önökön kívül neki is köszönhetjük ezt a felejthetetlen utazást.

Köszönjük szépen!

Kedves Irodai dolgozók!

Épségben, rengeteg szép élménnyel gazdagodva hazaérkeztünk. Rendkívül szeretnénk megköszönni Önöknek a segítséget, a main buildingben való elszállásolást is, amit nagyon értékeltünk, amikor felmértük a távolságokat a szállón belül. Nem voltunk még all inclusive-on, illetve animátoros helyen, de nagyon jól éreztük magunkat. Szeretném kiemelni a helyi idegenvezetőt, Katit, aki roppantul felkészült és segítőkész volt mindig, a kirándulások pedig szuperek voltak vele. Voltunk már nem egy helyen, ahol kirándulásokon vehettünk részt, de ő ezeken jócskán túltett. Információéhségünket a végletekig csillapította és perc nem múlt el az egynapos túrán sem anélkül, hogy nem mesélt volna az itteni sorsokról, életekről... Illetve nagyon köszönjük az utazási irodának is, mindennel nagyon elégedettek voltunk. Remélem, lesz még lehetőségünk a Taurus-szal utazni!

Kedves Taurus Reisen!


Engedjék meg, hogy köszönetünket fejezzük ki az Önök által szervezett július végi El Mouradi Port El Kantaouiban töltött csodálatos hetünkért.
A 2 napos szaharai utazás fantasztikus volt, ahová az Enikő kísért el minket. A legjobb idegenvezető, akivel valaha találkoztam. Biztonságérzetet nyújtott, talpraesett, kedves, segítőkész, és mindezek mellett szakmailag és tudását tekintve páratlan!

De aki miatt elsősorban levelet írok Önöknek, ő a magyar animátor, Veronika. Óriási kedvességgel lépett hozzánk már az első percben. Édesanyámmal részt vettünk az aerobic óráján is, ahol szintén kedvességéről, segítőkészségéről, jóindulatáról tett tanúbizonyságot. Mindazok mellett, hogy szuperül átmozgatott, és kellemesen elfáradtunk. :) Kérdésünkkel, problémánkkal egyből fordulhattunk hozzá, segítőkész, megbízható és figyelmes volt. Esténként élvezet volt nézni, ahogy a gyerekekkel bánt. Csak miatta vettünk részt az esti programokban, és táncolásban is. Vidám természete, jó humora kellemes szórakozást nyújtott, minden (nem csak) magyar számára. Számomra egy animátornak ilyennek kell lennie, amilyen a Veronika! :)

 

Még egyszer köszönjük az élményeket.

 

További sikeres munkát kívánok: 

Tisztelt Taurus Reisen!

 

Szeretném megköszönni azt a felejthetetlen 12 napot amit az Önök közreműködésével töltöttünk el Egyiptomban. Másodjára utaztunk Önökkel, de ismét nagyon jó választás volt.

A szervezés, a szállás, az ellátás, az idegenvezető (Pisti) és minden,csak ajánlani tudom másoknak is, és biztos, hogy jövőre is Önöket választjuk.

A Mamlouk Palace szálló valóban olyan mint a képeken és az ajánlásban, nagyon örülünk, hogy a pihenésünk valóban teljes kikapcsolódás volt. Egy baj volt csupán - nagyon gyorsan eltelt a 12 nap.

 

További jó munkát kívánok mindenkinek!

Kedves Hajnalka!

 

Utólag is köszönöm, hogy segitett megszervezni Tunéziai nyaralásunkat! A sok ügyfél közül lehet, hogy már nem is emlékszik ránk, mi 2014.06.17-07.01. között voltunk Mahdián az El Mouradi Mahdia szállodában. Sokat morfondiroztunk, hogy idén hová utazzunk.

Egyvalami volt biztos, hogy csak Tunézia jöhet szóba és mivel előző 4 évben El Mouradi szállodában voltunk /2010 és 2011 Club Kantaoui, 2012 és 2013 Palace/ más szóba sem jöhetett. Még emlékszem, hogy kértem is telefonon tanácsot ami eredményeképpen vivódtunk Djerba, Hammamet és Mahdia között. Utólag örülök a választásnak. Igazából ezúttal pihenésre volt szükségünk és itt maradéktalanul teljesült is. A szálloda szép és barátságos, a személyzet szolgálatkész volt. Ellátást is kifogástalannak találtuk bár mivel előző

2 évben a Palace-ban voltunk azt nem lehet felülmúlni. Napközben az animátorok késő estig mindent megtettek a szórakoztatásért. A vizpart pedig azt hiszem minden igényt kielégit.

Ilyen gyönyörő és tiszta, lassan mélyülő és hihetetlen szép szinű vizpart bármelyikkel felveszi a versenyt a világon. Ezt egyszerűen nem is lehet elmesélni ezt látni kell. Készitettem is számtalan fényképet és több videófelvételt amit azóta is napi rendszerességgel előveszünk.

Külön ki szeretném emelni mint évek visszajáró utas, hogy a Taurus utazási iroda szerencsésnek mondhatja magát amiért olyan kedves és szolgálatkész képviselőjük van mint Enikő. Mivel ötödik éve vagyok zsinórban Tunéziában elmondhatom, hogy már a megérkezéskor a repülőtéren elkezdődik a kellems nyaralás aminek nagy szerepe van Enikő személyiségének. Nekem már személy szerint csalódés lenne ha nem ő fogadna. Remélem az elkövetkező években is lesz lehetőségem Tunéziába utaznom, természetesen a Taurussal.

Utólag is mégegyszer köszönöm, hogy Önök is hozzájárultak ehez a felejthetetlen nyaraláshoz.

Családom nevében is köszönöm a Taurusnak az El Mouradi szállodának és Enikőnek!

 

Üdvözlettel: 

Kedves Taurus Reisen!

 

Tegnap hazaérkeztünk az El Mouradi Mahdiából. Sajnos. Ismét nagyon jól éreztük magunkat, nagyon nehezen jöttünk el.

Nagyon örültünk, hogy idén magyar animátor is van a szállodában. Betti nagyon kedves, aranyos, összebarátkoztunk vele. Szuper animátor. :-)

 

Tisztelt Taurus Reisen,

 

az Önök szervezésében immár harmadik, idén a Hammamet-i El Mouradi Beach hotelben július 01-11 között eltöltött csodálatos tunéziai nyaralásunk alapján a magam és Éva Márta testvérem nevében köszönjük a Taurus Reisen és a szálloda alkalmazottainak pozitív hozzáállását, ezen belül is Bajkó Ildikó szakavatott idegenvezetését és mindenre kiterjedő segítőkészségét.

Remélem még találkozunk!

Tisztelt Taurus Reisen!

Június 24-tól Július 2-ig nyaraltam a családommal Sousse-ban az El  Mouradi Port El Kantaoui szállodába, ahol fantasztikusan jól éreztük magunkat!
Két kolléganőjüknek (Bettina és Vivien) pedig külön köszönetet szeretnénk mondani, mert olyan élményekkel lettünk gazdagabbak azáltal, hogy Ők ketten mindenben a segítségünkre voltak, hogy azokról álmodni sem mertünk volna.
Közvetlenek, barátságosak, fáradhatatlanul segédkeztek mindben, és türelemből is ötösre vizsgáztak mind a ketten. Életem legcsodálatosabb napjai voltak, úgyhogy szeptemberben meglátogatom a lányokat :)Kedves Taurus Reisen !
 

Elöszőr is szögezzük le ...nem vagyok az írogatós fajta.... Cégvezetőként azonban nekem is fontos mit gondolnak pácienseim ,milyen visszajelzést kapunk.

Augusztus 2-9 ig nyaraltunk a Tunéziai  Skanes Hotelban, eddigi életünk legszebb nyaralásán.

Nagyon köszönjük Önöknek a pontos szervezést  a hiteles szállodaleirást, és a Taurus Reisen dolgozóinak odafigyelését (irodától- reptérig).

Külön köszönet Tunéziában Enikőnek -akitől még elköszönni sem tudtunk,- mivel nagyon lassú volt a csomogfeladás és sietni kellett,- ha módjukban áll kérem adják át neki!

Egyszóval jövőre talán más úticéllal , de ismét a Taurust  választjuk !

Tisztelt Taurusreisen utazási iroda munkatársai !

Engedjék meg , hogy köszönetünket fejezzük ki tunéziai nyaralásunkkal kapcsolatban .

Július 7-től 14-ig az Önök irodája által Tunéziában az El Muradi Palm Marina hotelben töltöttük nyári szabadságunkat. 2000 óta járjuk Európa

és Afrika különböző helyeit, azonban az idei volt a csúcs minden tekintetben. Tulajdonképpen azt kaptuk, amit a katalógusuk kínált abszolút

korrekt módon. Az ottani idegenvezető hölgyek azmelett, hogy profik, nagyon kedvesek, aranyosak is. A szálloda és az általa nyújtott szolgáltatások

is szuperek voltak . Családom nevében köszönöm szépen a fantasztikus hetet! Munkájukhoz további sok sikert kívánok !

Párkány, Szlovákia

Kedves Taurus Reisen!

Szeretnénk megköszönni Önöknek remek nyaralásunkat.

Junius 16-tól voltunk egy hetet Tunéziában. Ez volt az első Afrikai utunk. A Palm Marinában volt a szállásunk. Itt olyan maximális kiszolgálást kaptunk amit Görögországtól Spanyolországig még sehol. A medence pincértől a recepcioig mindenki nagyon kedves és segítőkész. Az étel és ital rengeteg mennyiségben állt a rendelkezésünkre 24 órán keresztül.

Ez volt az első szálloda ami valójában szebb és nagyobb volt mint a képeken.

Szeretném megköszönni az idegenvezetők segítségét is. Mind a ketten Enikő és Ildikó nagyon pontos tájékoztatást attak a Tunéziai sajátosságokról. Nagyon jó idegenvezetők.

A Tunisair járata is nagyon jó volt, kényelmes tágas ülések voltak, és pontosan indultunk is.

Nekünk ez az éjszakai menetrend tökéletes volt, mivel az egész napot igy még kitudtuk használni. Sajnos a repülön hallottam kisgyerekes anyukát panaszkodni a menetrendre, aki panaszt akart tenni emiatt, de előre tudni lehetett hónapokkal, hogy mikor jön haza a gép és azt ellehet dönteni, hogy csecsemőnek ill kis gyereknek jó e-ez, / Ők másik szállodába voltak arra is panaszkodtak/

Ennek az utnak köszönhetően átértékeltük további Europai nyaralásunkat. Továbbiakban pihenés céljából csak Afrikai országba fogunk menni. Remélem jövöre is sikerül Önökkel utaznunk, Egyiptomot is szeretnénk megnézni, de ide Tunéziába biztos vissza megyünk.

Kérem ha van rá mod jelezzék a tulajdonosoknak 200°%-os megelégedésünket és az idegenvezetőknek is.

Hazaérkeztünk Tunéziából!

Szeretném mégegyszer megköszönni Önnek, és a Taurus Reisen irodának ezt a szép nyaralást. Az El Menzah szálloda minden tekintetben kifogástalan volt. Tökéletes szoba, medencék, tengerpart, a környék, a személyzet igyekezete és kedvessége, stb. stb., az ellátás pedig kimagaslóan szuper, Ultra All Inclusive volt. 

Irodájukat, és az El Mouradi szállodákat népszerűsíteni, és ajánlani fogom barátaimnak, ismerőseimnek.

Mégegyszer köszönöm a magam, és barátnőm-utitársnőm nevében.

Az elmúlt héten részt vettünk az Önök által szervezett tunéziai úton. Ezuton szeretnék köszönetet mondani. Nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom mindenkinek. Külön szeretném dícsérni idegenvezetőnket, Enikőt. Munkáját tökéletesen végzi. Lelkiismeretes, rátermett, lelkes. Folyamatosan önti az információkat, és megadta azt, amire nekem külföldön nagy szükségem van, a biztonságérzetet.
Továbbra is figyelni fogom az irodájuk által szervezett utakat.

 

2011. július 12-19-ig voltam Tunéziában nyaralni, az El Mouradi Palm Marinában.

Visszajelzést szeretnék adni a szállodával kapcsolatban, ha esetleg valaki érdeklődne.

Számomra ez volt életem legszebb nyaralása, az animációs csapatok egyszerűen kitűnő, a szálloda partja szép, a tengerpart fokozatosan mélyülő, homokos, kisgyerekeseknek is jó választás.

Az ételekkel semmilyen probléma nem volt, az ellátás is megfelelő volt. A választék bőséges, ízletes, véleményem szerint még a legválogatósabbak is találnak kedvükre valót. A szoba tiszta, egyszerű, naponta takarították. A szálloda gyönyörű, főleg a kertje, medencei része. A programok nagyon élménydúsak voltak.
Fakultatív kereteken belül a Sidi Bou Said-Karthago túra fantasztikus, az idegenvezető - Enikő pedig szintén a legjobb, akivel valaha is találkoztam. A Safari Park-delfin show is nagyon szép, a tevegelés-struccfarm is érdekes.

Összességében csak ajánlani tudom mindenkinek.

A szervezéssel sem volt semmilyen problémám, köszönöm Önöknek!

Tisztelt Utazási Iroda!

Vásároltunk Önöktől egy  2011.08.22..-től -2011.08.29.-ig terjedő intervallumú Törökországi utat (Alanyába).Reméljük be lehet majd azonosítani minket. :)

Ugye általában az utazásokkal kapcsolatban az emberek azt írják meg az irodáknak ha esetleg panaszuk van vagy probléma merült fel az utazás során. Mi pedig külön szeretnénk kiemelni , hogy még soha nem találkoztunk ilyen jó idegenvezetővel ,akit Önök adtak nekünk. Győrfi Andreáról lenne szó,szeretnénk neki mégegyszer megköszönni , hogy ennyire segítőkész,humoros és igen jó idegenvezető volt,aki mindig az utasok kedvében járt. Úgy gondolom , hogy nagyon ritka ha az ember ilyen idegenvezetőt kap ki,csak pozitívat tudunk rá mondani. Ezért is szerettük volna a Taurus Reisen-el ezt megosztani. Reméljük ez az információ eljut majd hozzá, és mivel ilyen jól sikerült ez a nyaralásunk, valószínűleg legközelebb is Önöket fogjuk választani. Még egyszer köszönjük Győrfi Andreának ezt a fergeteges hetet.

 

Röviden szeretnék visszajelzést adni az útról, amin részt vettünk.

Azt tapasztaltuk, hogy mindent nagyon flottul megszerveztek, az idegenvezetők intelligensek, kedvesek és tájékozottak voltak, és a programok is színvonalasak voltak, amiket ajánlottak.

Nagyon jól éreztük magunkat, úgyhogy köszönjük szépen az élményt.

Tisztelt Utazási Iroda!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek a korrekt és csodálatos Tunéziai nyaralásunkért, (kiváló szállás és ellátás) és külön szeretném kifejezni köszönetemet az Iroda helyi képviselőjének, Enikőnek aki kedvességből, segítő és szolgálatkészségből a maximumot nyújtotta a nyaralási idő alatt.

Tisztelt Taurus Reisen!

Az idén először utaztunk Önökkel. Tunéziában az El Mouradi Palm Marina szállodában töltöttünk 11 csodálatos napot.

Minden tökéletes és igényes volt. Külön szeretném megdicsérni az ottani idegen vezetőjüket Deák Szilvit,akivel még egy 2 napos fakultatív programon is részt vettünk és kedvességével,tudásával elkápráztatott minket. Olyan sok érdekességet tudtunk meg az országról a kultúráról,amit szerintem nem sokan tudnak. Sok ilyen ügyes,aranyos idegen vezető kéne!

A szállodában is a személyzet kedves,figyelmes volt. Remélhetőleg jövőre is Önökkel utazunk.

Tisztelt Taurus Reisen Utazási Iroda!

Most jöttünk haza kedden Tunéziából az El Mouradi Mahdia hotelből. Nagyon jól éreztük magunkat a 12 nap alatt amit itt tölthettünk el. A hotel nagyon gyönyörű és a szobák fel vannak újítva. A  személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A hotel nagyon tiszta volt és a medencét is minden nap takarították. A tengerpartja pedig a legcsodálatosabb és legszebb Tunéziának. Mi már 6-ik alkalommal voltunk Tunéziában,de ez a legszebb tengerpart. Csak jót tudok mondani erről a hotelről,pedig nagyon sokan rosszat mondanak róla illetve az egész országról. Az étteremben is az étellel maximálisan meg voltunk elégedve,mindenki talált magának megfelelőt. A bárban is kedvesek az emberrel. A gyerekek is nagyon jól érezték magukat és sok animációs programokon vettek részt. Nagyon sok élményekkel gazdagodtunk. Szeretnénk majd jövőre ide visszatérni. Az idegenvezetők Ildi és Enikő nagyon kedvesek voltak.

Nagyon szépen köszönjük,hogy erre a gyönyörű helyre eljutottuk az utazási irodán keresztül.

Paks.2012.augusztus 16

Augusztus 7.-én utaztunk Törökországba, a Mirabell hotelbe. 2 napja jöttünk haza, és szeretnék köszönetet mondani. Az Önök idegenvezetője, Győrfi Andrea, átlagon felül végzi a munkáját, lelkiismeretesen, jókedvvel, és annyi segítőkészséggel, amivel eddigi utazásaim alkalmával még soha sem találkoztam. Sőt, eddigi tapasztalataim szerint a más utazási irodák idegenvezetői morcosak, személytelenek voltak, olyan is volt, akihez szólni sem mertem, annyira elutasító volt.

A szállás, az információk az utazásról, az ottani hangulat fantasztikus volt. Az ellátás 5 csillagos, mindenki elégedetten, és boldogan, bár sajnálkozva jött haza, mert szívesen eltöltöttünk volna még pár napot a hotelben.

A férjemnek az utolsó napon volt a születésnapja, amit Andrea segítségével sikerült a hotelben megtartanunk. Azonnal intézkedett, díszített asztalt, tortát rendezett a számunkra. Életünk legszebb nyaralása volt, ezt szerettem volna ezzel a kis levélkével megköszönni. És el is határoztunk, hogy a következő nyaralásunkat is az Önök utazási irodáján keresztül fogjuk intézni.

Még egyszer köszönünk mindent.

Kedves Lilla !

nagyon köszönöm a fantasztikusan jó ajánlatot az el muradi hammameti szálodába.

A kiszolgálás jeles volt.

máskor is igénybe fogom venni ezt a szállodaláncot.

üdvözlettel

T. Vezetőség!

Ez év szeptember 11-től 2 hetes Hurghada-i üdülésen vettem részt az Önök irodájának köszönhetően. Szállásunk barátnőmmel a Triton Empire Hotel volt, ami a 3*-os minősítésének tökéletesen megfelelt még akkor is, ha nem közvetlenül a tengerparton foglalt az helyet.

Hosszú évek óta utazom, de teljes megelégedésemnek és köszönetemnek kell, hogy hangot adjak a kint dolgozó Ágoston István közreműködésének és a vele együttműködő segítőinek, akik felejthetetlen élményben részesítettek bennünket.
Részleteket nem szeretnék kiragadni, de azt fontosnak tartom kiemelni: ritkán érezheti egy turista, hogy az utazási iroda alkalmazottja nem elsősorban hivatását teljesíti, hanem azon van, hogy az utas felhőtlen kikapcsolódását tartsa elsődleges prioritásának a teljes körű tájékoztatásával, figyelemfelhívásával együtt, amit még egy igen pozitív emberi magatartásával fűszerezett. S ami még meglepőbb volt számunkra az a tény volt, hogy igényt tartott véleményünkre, tapasztalásunkra, amit vélhetően hasznosítani kíván mind munkaadója, mind pedig saját maga számára.
Nekünk tehát sikerült ebben  részesülnünk, amiért csakis elismerés jár.      

Kérem szíveskedjenek tolmácsolni az érintetteknek, mi pedig azon leszünk, hogy az irodájuk hírnevét népszerűsítsük annál is inkább, mert utazási irodai váltásunk úgy tűnik megalapozottnak bizonyult és nem bántuk meg.

Az irodának eredményes munkát és sok sikert kívánunk, annál is inkább, mert a 2013. évi utazásunkat is az Önökkel történő együttműködés keretében szeretnénk megvalósítani egy tunéziai pihenés keretében.   

Összegezve: nagyon hálásak vagyunk Önöknek és köszönjük!!!!

Tisztelettel

Kedves Ildikó !

Köszönetünket fejezzük ki a tunéziai nyaralásunkkal kapcsolatos összes segítségükért. Mint az itthoni, mint a kinti (Bajkó Enikő) által képviselt szolgáltatással teljes mértékben elégedettek voltunk. Bár itt, Magyarországon egyre nehezebb előteremteni az ehhez hasonló lehetőségeket, bízunk abban, hogy a következő időszakban is eljuthatunk az Önök álta kínált, számunkra abszolút jó lehetőséghez.  Üdvözlettel A mielőbbi viszontlátás reményében.

Tisztelt Taurus Reisen Utazási Iroda !

Tisztelt Ügyfélszolgálat !

Örömünkre szolgált, hogy részt vehettünk 2012 szept. 18-25.-ig tartó időszakban  az El Muradi El Menzah szállodában. Ahogy mondani szokás: "megettük a kenyerünk javát",eddigi életünkben nagyon sok szép, felejthetetlen országokban, tájakon jártunk, ezért szerencsésnek érezzük magunkat. Ami viszont a fenti utazást illeti, -most, hogy "leüllepedtek" bennünk az emlékek- el kell mondanunk, úgy érezzük, hogy felülírja az eddig tapasztaltakat. Ez az utazás a kezdetétől /a repülést is beleértve/ a végéig, korrekt, kellemes, a várakozásunknak kifogástalanul megfelelt, beleértve az elhelyezést, az ellátást, a szórakoztatást és még minden egyebet is. Köszönet érte!
Nem lehet vitás, hogy keresni fogjuk a továbbiakban is Önöket, ezért kérjük, hogy a következő időszakban megjelenő katalógusokat sziveskedjenek elküldeni.

Üdvözlettel

T. iroda!

Az önök irodájával voltunk Tunéziában /Yasmine hammamet/ az el mouradi szállodában./5*-os/.2013.05.03.-2013.05.17.

Nagyon jól éreztük magunkat és ez nagyon nagy részben a telepített idegenvezetőnek volt köszönhető./Bajkó Ildikó/

Fantasztikus hozzáértéssel igazított útba minket . A program ajánlata is egyedül álló volt. Nagyon sok programon már részt

vettünk /előző útjaink alkalmából/.

Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordultunk hozzá azonnal megoldotta a problémát.

Gratulálunk az irodának, hogy ilyen telepített idegenvezetőjük van.

Kérem, hogy tolmácsolják neki a köszönetünket.

Köszönettel