Yasmine Hammamet városleírás

Hammamet déli részén fekszik az elmúlt években épült és folyamatosan fejlődő exkluzív üdülőövezet, a turisták körében igen közkedvelt Yasmine Hammamet. A pihenőhely elsősorban kongresszusokra is alkalmas szállodakomplexumai révén ismert. A turisztikai központ a jázmin virágáról – az élet és boldogság szimbólumáról – kapta nevét.

 

Tenger Szobor Kikötő

 

Yasmine Hammamet elsősorban kongresszusokra is alkalmas szállodakomplexumai révén ismert. A világ minden tájáról érkeznek ide nagyvállalatok beosztottjai, hogy vállalati rendezvényeket bonyolítsanak itt le.

 

Vár Tenger Tenger

 

Pálmafákkal övezett sétánya végigvezet Tunézia egyik leghosszabb aranyhomokos tengerpartján. A hangulatos pálmasor mentén főként újonnan épült impozáns szállodák, üzletek, éttermek, bárok sorakoznak, kicsiny kikötőjében a tenger hullámain luxusjachtok ringatóznak.  Központjában a régi stílusú, fallal körülvett óvárosok mintájára medinát építettek. Az új medina bazároknak, éttermeknek, bároknak, s egy nagyszerű vidámparknak, a „Carthage Land”-nek ad otthont, mely a családoknak garantált szórakozást nyújt.