Port el Kantaoui városleírás

A városka Tunézia egyik legdivatosabb üdülőterülete, mely joggal hívható Tunézia „Rózsadombjának” ahol a szállodák Sousse központjától sorjáznak kilométereken keresztül Port El Kantaoui tiszta vizű strandjáig.

 

Hajó Pálmafa Sétáló utca

 

Ebben a festői kisvárosban főleg a gyerekek érzik jól magukat. Itt megtaláljuk a relaxációhoz szükséges nyugalmat, gyermekeink pedig háborítatlanul játszhatnak, mind a tengerparton, mind pedig az utcákon. Szinte alig közlekedik itt autó, a város utcáin tett esti séta pedig remek kikapcsolódást nyújt. A levegő párás, a városközpontban ugyanis sok a park és a szökőkút.

 

Kikötő Bazár


E hangulatos kis hely, nemcsak csodálatos hófehér luxusházairól, szállodáiról, bazárjairól, zenélő szökőkútjáról, szórakoztató centrumáról – és összességében – eleganciájáról híres, de itt található az ország harmadik legnagyobb jachtkikötője is. A mór stílusban épült luxuskikötő igazán elbűvöli az ideérkezőket. Macskaköves partja, a meséket idéző hajói, hangulatos éttermei, kávézói mindenkit bámulatba ejtenek. Az üdülőhely ideális választás a golf szerelmeseinek a környéken található számos golfpályának köszönhetően.