Fakultatív programok Rodosz

Rodoszi fakultatív kirándulások 2022: letölthető innen

 

TSAMBIKA - CSÜTÖRTÖK

A szállodáktól a reggeli órákban autóbusz visz minket az aranyhomokú, dombokkal övezett tsampikai partra, ahol délután három óráig fürdőzhetünk a sekély, kristálytiszta tengerben. A hely különlegessége az Afrikára jellemző homokdűne és a szelíd hegyi kecskék, akik időnként lesétálnak a partra. Ebédelhetünk egy kis helyi tavernában (nincs az árban), de akár választhatunk a vízi sportok közül is (nincs az árban). Nagyon kellemes nap a fürdőzés szerelmeseinek, kisgyerekeknek is kifejezetten ajánlott program!

Ára: Felnőtteknek 22 euró, gyerekeknek (2-12 éves korig) 11 euró; ebéd nélkül

 

SYMI - PÉNTEK

Az Égei-tenger ékszerdobozaként emlegetett sziget méltán érdemelte ki becenevét. Katamarán hajónkkal jutunk el a szivacshalászairól, hajóácsairól, valamint a hegyoldalban elhelyezkedő festői házikóiról híres szigetre. Áthajózunk a zarándokhelynek számító Panormitis kolostorhoz, mely híres a csodatévő, gyógyító erejű Szent Mihály ikonjáról; majd a fővárosban, Symiben töltjük a délutánt, ahol a szivacshalászat mesterségével ismerkedhetünk meg és megkóstolhatjuk a helyi specialitást, a symi rákocskát is.

Ára: Felnőtteknek 50 euró (Kolymbiából 53 euró), gyerekeknek (2-12 éves korig) 25 euró (Kolymbiából 26,5 euró); ebéd nélkül, egész napos program

   

 

LINDOS – VASÁRNAP

Felejthetetlen hajókirándulás Lindosra, ahol közel 3 órás szabadidő keretében bejárhatjuk a település hangulatos keskeny utcácskáit és felmehetünk a lindosi Acropolis-hoz. Elegendő idő jut arra is, hogy megebédelhessünk a számtalan étterem valamelyikében (nincs az árban). Visszafelé rövid megállókat tartunk a legszebb öblöknél (Tsambika, Stegna, Agathi), ahol lehetőségünk lesz egy-egy rövid fürdőzésre is.

Ára: Felnőtteknek 53/46/37 euró, gyerekeknek (2-12 éves korig) 26,5/23/18,5 euró; ebéd nélkül. Az ár az utasfelvétel helyéről függ. 

 

A fent említett fakultatív programok ízelítőül szolgálnak Utasaink számára. A kirándulások magyar nyelvű idegenvezetéssel minimum létszámhoz kötöttek. A programokra gyermek kedvezmény vehető igénybe (0-2 évig ingyenes). További információkért kérjük, forduljanak telepített idegenvezetőnkhöz, aki bármely kérdésben szívesen áll rendelkezésre. Az árak tájékoztató jellegűek.
A programváltozás és az indulási nap változás jogát fenntartjuk.