Soma Bay leírás

Soma Bay Hurghada déli részén helyezkedik el a nemzetközi repülőtértől 45 km-re. Ezen a területen egyre másra nőnek ki a klub jellegű szállodák a homokból, népszerűségét a jó minőségű, új építésű szállodák jelentik, de Hurghada közelsége is vonzza az idelátogatókat. Amennyiben nem szeretné a jelentős üdülőközpont forgatagát élvezni, akkor Soma Bay jó választás a csendes, nyugodt kikapcsolódást kedvelőknek. Itt található a környék legnagyobb spa és thalassoterápiás központja. Soma Bay érintetlen természeti környezete, meseszép tengerpartja minden évben számos látogatót vonz.

 

Sivatag Hajó Tengerpart

 

Az itt épülő szállodák számos lehetőséget kínálnak az aktív kikapcsolódásra is, hiszen a szállodák területein kívül kevés kulturális látnivaló található itt. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a hely unalmas lenne, mivel helyi természeti adottságoknak köszönhetően különösen népszerű sport itt a vitorlázás.

 

Golf Windsurf Tengerpart

 

Kedvező széljárásának köszönhetően számos kite-, szörf bázis működik itt, tehát az aktív kikapcsolódást keresők is találnak magunknak elfoglaltságot. A parttól itt kicsit távolabb kiváló merülő és snorkelling helyek várnak felfedezésre, számos halfajjal találkozhatnak a vízimádók.