fakultativ-agadir

AGADÍR – egyéni nyaralás és városlátogatás
 
Városleírás
Agadír egy kikötőváros az Atlanti-óceán partján, Marokkó déli részén, de a város leginkább nyaralóhelyként vált ismerté. A város elnevezése berber vagy föníciai eredetű. 1960-ban egy nagy erejű földrengés szinte teljesen lerombolta és egy épület sem maradt épen. Az új város, amely a régitől egy kicsit délebbre épült, immár egy kimondottan turizmusra koncentráló, új turista övezet lett, mely egyénileg is tökéletesen felfedezhető, közbiztonsága is teljesen megfelelő. 8 km-es népszerű tengerpartja mellett, a hegy lábánál modern, élőzenés bárok, szórakozó helyek, kávézók követik egymást a szépen kivilágított sétányon, még inkább népszerűsítve az üdülőhely éjszakai életét.
 
Az egyéni nyaraló és városlátogató utazási csomag tartalma
Az árak tartalmazzák: szállás, ellátás, fapados repülőjegy, repülőtéri illeték, kerozin pótdíj, sztornó biztosítás
Az árak NEM tartalmazzák: poggyász, transzfer, magyar képviselet
Fontos információk:
- az utazáshoz ÚTLEVÉL szükséges, melynek a visszaút dátumától számított min. 6 hónapig    érvényesnek kell lennie!
- módosítás nem lehetséges (név, dátum, desztináció stb.)
- a foglalás minimum 60% előleggel lehetséges, ami lemondás esetén nem jár vissza az utasnak
- a lemondás 60% kötbérrel 8. napig, 7-0. napig 100% kötbérrel lehetséges
- globális foglalási rendszer használata révén, mind a szállás, mind a repülőjegy árak bármikor változhatnak, így fenti ajánlataink visszavonásig és szabad helyek függvényében érvényesek!
- erre az utazási csomagra az Utazási Szerződés kiegészítése is érvényes!
 
Programajánlat
Helyi programokat szervező cégnél befizethetnek különböző fakultatív programokra, melyek még színesebbé, és élvezetesebbé teszik az 1 hetes üdülést. Ilyen például az 1 napos marrakech-i kirándulás, mely során megismerkedhetünk az egyik legjelentősebb marokkói város kultúrájával. (Bahia palota, sírkert, berber patika, piac, főtér). 2 napos Essaouira és Marrakech programokat is ajánlanak a szervezők, mely során betekintést nyerhetnek Marrakesh esti forgatagába is. Ezeken kívül Massa safari, Krokodil park és a tevegelés is kipróbálható.
Egy kis délutáni séta során ne hagyják ki a 16. századi erődöt, a Kasbah várat a kikötő fölött.
Agadír tengerpartját, mely széles, sekély és finomhomokos, a kisgyermekes családok is nagyon kedvelik. Végül, de nem utolsó sorban, ha már arab ország, akkor bazár! A központi strandnál lévő hotel zónából taxival el lehet menni az El Hadd nevű bazárhoz (souk). Itt az alkudozás és vásárlás mellett kipróbálhatják a hagyományos marokkói ételeket is. Ezen kívül megpihenhetnek egy autentikus kávézóban, ahol fogyasszanak el egy helyi menta teát. Nem fogják megbánni!