Biztonság

BIZTONSÁG, SZAKÉRTELEM,
KÉNYELEM

Garanciánkkal!


KEDVES UTAZNI VÁGYÓK!

A Taurus Reisen Utazási Iroda 1999-ben alakult Magyarországon, melynek fő profilja Tunézia, Törökország, Egyiptom, valamint a felfedezésre váró Észak-Ciprus, és a varázslatos Horvátország mellett a tavalyi évben sikeresen debütált, Kréta, Zakynthos valamint Bulgária, és új úti célként Rodosz.

Az utazási iroda tulajdonosa a 17 tagból álló EL MOURADI szálloda-lánc. A SUNSHINE HOLIDAY GROUP tagjai a kilenc országban tunéziai touroperátorként működő utazási irodák, melyek Angliában, Szerbiában, Horvátországban, Szlovéniában, Franciaországban, Írországban, Dániában, Lengyelországban és Magyarországon működnek.

Az iroda napjainkra vezető tunéziai, török és egyiptomi specialistává nőtte ki magát, szakmailag tapasz­talt, felkészült szakemberekkel a háttérben, saját charterjáratokkal.

Bátran kínáljuk Önöknek a kínálatunkban szereplő üdülőhelyeket, ahol a teljes körű szolgáltatások rendkívül kedvező, versenyképes árakkal páro­sulnak. Kínálatunkban minden igényt kielégítő üdülések, aktív nyaralások, családi csomagok gyermekkedvezményekkel, valamint wellness- és spa ke­zelések szerepelnek. Kiemelnénk a már 2 éve sikeresen működő SunClub magyar nyelvű animátorokkal rendelkező török, egyiptomi és tunéziai szállodáinkat, melyekben a szülők nyugodtan pihenhetnek, miközben szakképzett animátorok szórakoztatják gyermekeiket.

Cégünk számára a legfontosabb az Önök kényelme és a minőségi szállodai szolgáltatás, így az igényeiknek megfelelő kikapcsolódási forma kiválasztá­sában segítenek szakavatott kollegáink. Ajánlataink között minden korosz­tály megtalálja a kedvére valót.

A napfény, a tenger és a pihenés azok a tényezők, melyek a legtöbb embert Tunéziába, Törökországba, és Egyiptomba, Észak-Ciprusra, Horvátországba, Krétára, Zakynthosra, Rodoszra vagy Bulgáriába csábítják. Azok szá­mára, akik ezen országok valamelyikét választják úti célul, valójában rengeteg mást is rejtenek, a történelmi emlékektől kezdve a gazdag kultúrán és hagyományokon keresztül egészen a különleges kulináris élményt nyújtó egzotikus konyháig. Lapozza át katalógusunkat és vá­lasszon, hisz minden kategóriában színvonalas elhelyezést biztosítunk. Amennyiben kellemes szórakozásra és biztonságos pihenésre vágyik, szeretettel várjuk irodánkba, ismerje meg szolgálatkész munkatársain­kat és döntsön!

Programjaink az interneten-, valamint az ország közel 600 ügynöki irodájában is megtalálhatóak.

Lehet akár pihenés, akár aktívan eltöltött nyaralás, a városban, vagy akár hegyvidéken, lehet üzleti út egy fontos partnerrel vagy családi nyaralás, a Ta­urus Reisen Utazási Iroda mindig tudja, mily módon szerezhet örömet Önnek.

SUNSHINE HOLIDAY GROUP tagirodái:
Just Sunshine (Anglia)

Sunline Travel (Szerbia)

Oasis Tours (Szlovénia)

Sunshine Vacances (Franciaország)

Suncani Odmor (Horvátország)

Taurus Reisen (Magyarország)

Sunshine Holiday (Lengyelország)

Just Sunshine Ireland (Írország)

Just Sunshine Denmark (Dánia)