Golden Odyssey

Görögország / Rodosz / Kolymbia

Elhelyezkedés

Rodoszi fakultatív kirándulások 2022: letölthető innen

 

TSAMBIKA - CSÜTÖRTÖK

A szállodáktól a reggeli órákban autóbusz visz minket az aranyhomokú, dombokkal övezett tsampikai partra, ahol délután három óráig fürdőzhetünk a sekély, kristálytiszta tengerben. A hely különlegessége az Afrikára jellemző homokdűne és a szelíd hegyi kecskék, akik időnként lesétálnak a partra. Ebédelhetünk egy kis helyi tavernában (nincs az árban), de akár választhatunk a vízi sportok közül is (nincs az árban). Nagyon kellemes nap a fürdőzés szerelmeseinek, kisgyerekeknek is kifejezetten ajánlott program!

Ára: Felnőtteknek 22 euró, gyerekeknek (2-12 éves korig) 11 euró; ebéd nélkül

 

SYMI - PÉNTEK

Az Égei-tenger ékszerdobozaként emlegetett sziget méltán érdemelte ki becenevét. Katamarán hajónkkal jutunk el a szivacshalászairól, hajóácsairól, valamint a hegyoldalban elhelyezkedő festői házikóiról híres szigetre. Áthajózunk a zarándokhelynek számító Panormitis kolostorhoz, mely híres a csodatévő, gyógyító erejű Szent Mihály ikonjáról; majd a fővárosban, Symiben töltjük a délutánt, ahol a szivacshalászat mesterségével ismerkedhetünk meg és megkóstolhatjuk a helyi specialitást, a symi rákocskát is.

Ára: Felnőtteknek 50 euró (Kolymbiából 53 euró), gyerekeknek (2-12 éves korig) 25 euró (Kolymbiából 26,5 euró); ebéd nélkül, egész napos program