Pestana Royal

Portugália / Madeira / Funchal

Elhelyezkedés

MADEIRA fakultatív kirándulások 2022-2023: letölthető innen

PORTO MONIZ - Egész nap - Ebéd (kedd, csütörtök, szombat)

A nyugati part csoádái. Funchalból áthaladunk Câmara de Loboson (halászfalu) és a világ második legmagasabb tengeri szikláján, Cabo Girãón, megállunk Ribeira Brava-ban, majd Encumeada, São Vicente felé haladunk, és Porto Monizba (a természetes úszómedencéiről ismert) ebédelünk. Visszatérés Funchalba Fonte do Bispo érintésével, megállás Calheta faluban. Visszatérés Funchalba.
Ár: kb. € 53.00

CURRAL - Fél nap (hétfő,szerda)

Kirándulás a Pico dos Barcelosra, ahonnan az egyik legszebb kilátás nyílik Funchalra, majd az Eira do Serrado-ra, ahonnan látványos kilátás nyílik a Curral das Freiras-ra (Apácák völgye vagy kráter), ahol egy finom helyi italt, a Ginja-t készítik. Visszatérés Funchalba.
Ár: kb. € 33.00

SANTANA - Egész napos - ebéd (hétfő, szerda, péntek)

Magunk mögött hagyjuk Funchalt, és Camachán, a fonott munkásfalun keresztül felkapaszkodunk Poisóba, majd a második legmagasabb pontra, a Pico do Arieiróra. Következő megálló Ribeiro Frio . Az ebédet Faialban szolgáljuk fel. Ezután továbbutazás Santanába, ahol a tipikus nádtetős házikók találhatók. Ezután Porto da Cruz, Portela, Machico és visszatérés Funchalba.
Ár: kb. € 53.00

TRADÍCIONÁLIS VACSORA - Esti túra - Vacsora (csütörtök/szombat)

Vegyen részt egy tipikus madeirai vacsorán. Élvezze az "Espetada" helyi ételt (fűszernövényekkel pácolt marhahús, amelyet nagy nyárson, nyílt tűzön sütnek), miközben néptáncosok szórakoztatják.
Ár: kb. € 45.00

PORTO SANTO - Egész nap ebéddel - Egész héten, kivéve péntek és kedd - (minimum 6 résztvevő)

Porto Santo egy ritka szépségű sziget, amely a közelsége ellenére teljesen különbözik Madeirától. Fő vonzereje egy kilenc kilométer hosszú strand, amelyet egy csodálatosan nyugodt, tiszta, mélykék tenger mos. Aranyszigetnek is nevezik, mert száraz, a barna és a sárga meleg árnyalataiban pompázó tája miatt. A szigetet a portugál felfedezők nevezték el sok napnyi tengerjárás után. (A név szó szerint azt jelenti: "áldott kikötő"). Indulás Porto Santóba a Lobo Marinho komp fedélzetén. Porto Santóban kirándulás a sziget körül, majd ebéd - Calheta/Ponta/Cabeço/Campo de Baixo/Pedras Pretas/Centro da Cidade/Casinhas/ Portela/Serra de Fora /Serra de Dentro/Camacha/Fonte Areia/Pico Castelo/Pé do Pico.
Ár: kb. 145.00€ + üzemanyag adó

A fent említett fakultatív programok ízelítőül szolgálnak Utasaink számára. A kirándulások angol nyelvű asszisztenciával minimumlétszámhoz kötöttek.További információkért kérjük, forduljanak az angol nyelvű idegenvezetőhöz, aki bármely kérdésben szívesen áll rendelkezésükre.
Az árak tájékoztató jellegűek. A programváltozás jogát fenntartjuk.

Az utazás részletei

Gyerek(ek) életkora

Odaút: -
Indulás:
Érkezés:

Visszaút: -
Indulás:
Érkezés:

ÖSSZESEN:


Részletek

Foglalás