1067 BUDAPEST, TERÉZ KRT. 33.
TEL: 06 1 344 6666, FAX: 06 1 344 5554
E-MAIL: info@taurusreisen.hu

Croatia Apartmans

Horvátország / St. Filip I Jakov / St. Filip I Jakov

FEKVÉS

Az apartman falu a kavicsos tengerparthoz közel található csodálatos környezetben.

ELHELYEZÉS

Az apartmanok mindegyike felszerelt konyhával, telefonnal, szatellit TV-vel felszerelt és terasszal rendelkezik. Törölközőt kétszer cserélnek egy héten.

B3 Apartment For 3 Pax               típusú apartman 27,5 m2 alapterületű, 3 fő elhelyezésére alkalmas. Nappalival, hálószobával, konyhával, terasszal rendelkezik, fürdőszobával, szatellit TV-vel felszerelt. A 3. személy részére a nappaliban egy kihúzható kanapé található. Az apartmanok a földszinten vagy az első emeleten találhatók és kb. 100 méterre helyezkednek el a tengerparttól.

C4 Apartment For 4 Pax               típusú apartman 39 m2 alapterületű, 4 fő elhelyezésére alkalmas.  Nappalival, hálószobával, konyhával, terasszal rendelkezik, fürdőszobával, szatellit TV-vel felszerelt. A 3. -4. személy részére a nappaliban kihúzható kanapé található. Az apartmanok a földszinten vagy az első illetve második emeleten találhatók és kb. 100 méterre helyezkednek el a tengerparttól.

D5 Apartment For 5 Pax típusú apartman 35,5 m2 alapterületű, 5 fő elhelyezésére alkalmas.  Nappalival, 2 hálószobával, konyhával, terasszal rendelkezik, fürdőszobával, szatellit TV-vel felszerelt. Az 5. személy részére a nappaliban egy kihúzható kanapé található. Az apartmanok a földszinten vagy az első emeleten találhatók és kb. 100 méterre helyezkednek el a tengerparttól.

E6 Apartment For 6 Pax típusú apartman 2 szintes, 6 fő elhelyezésére alkalmas.  Nappalival, 2 hálószobával, konyhával, étkezősarokkal, terasszal rendelkezik, fürdőszobával, szatellit TV-vel felszerelt. 2 fő részére a nappaliban kihúzható kanapé található. Az apartmanok kb. 100 méterre helyezkednek el a tengerparttól.

ÉTEL ÉS ITAL

Önellátással, reggelivel vagy félpanzióval foglalhatóak az apartmanok.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A központ közelsége számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

http://www.apartmani-croatia.com.hr/eng/info.php

Az utazás részletei

Gyerek(ek) életkora

Utazás: EGYÉNILEG

Alaphelyzet

ÖSSZESEN:


Részletek

Foglalás